maanantai 27. maaliskuuta 2017

Tallijuttuja ja kuvia

Moi! Tänään tallilla Pinja oli tallilla kameran kanssa ja joutuikin meidän kuvaajaksi. Kivojen kuvien oheksi laitan tänne vähän mitä on tullut tehtyä viime viikon aikana sekä muutamia Ruusun ottamia kuvia myös tältä päivältä. Ja kuvissa on hevosten ja mun lisäksi Ellen ja Ruusu.
Onni ja jotain ihme tyyppejä, (c) Pinja

Ensiksi viime viikon arkipäivistä, talleilin aika normaalisti. Tiistaina kävin tunnilla Paxulla joka oli tosi kiva, sain kuitenkin päänsäryn joka alkoi vähän ratsastusta haittamaan. Keskiviikonna omalla tunnilla menin Pentillä joka oli myös hieno, mutta sain taas päänsäryn. Ja keksinkin samalla syyn mun päänsärylle, mun kypärä on jäänyt pieneksi ja se puristaa niin pajon että saan päänsäryn. Torstaina lähettiinkin heti Ruusun kanssa kokeilemaan Hipposportiin uutta kypärää- Charles Owenin SP8, mitä oon jo vähän aikaa katellut. Sain koon sovitettu ja nyt mulle on matkalla netistä tilattu kypärä.
kavereita ja ihana Pentti, (c) Pinja
Lauantaina menin aamusta käppäilemään Wonderilla ja hoidin sen. Hoidin ponin myös sununtaina, sekä poni sai tarhailla vähän pidempään viikonloppuna. Tänään menin kans kävelemään ponilla ympäri soukan maastoja. Hieno poni oli vaikka tänään vähän pakoiltiinkin metrotyömaata.

pikkunen keltapää, (c) Ruusu
Lauantaina ja Sunnuntaina hoidin Ruun, poika oli hieno niinkuin aina. Ruun kanssa on viime aikoina aika paljon vaan rapsuteltu ja Ruu on ollu myös tosi kiva hoitaa. Paitsi tänään parin kuvan ottaminen tais olla liikaa ja mä päädyin olemaan kylmä poskessa, kun herra päätti heittää päätä vähän vauhdilla kohti mua. Ei onneks käyny paljoa mitään ja poski jo lähes normaalin näkönen.

tekevälle sattuu, eiks se niin mee (c) Pinja
Viikonloppuna auttelin taas ratsastajia. Lauantaina laitoin Onnin ja Kaapon sekä vein talliin Onnin, joka oli ihan super kiltisti kerrankin. Hoidin myös Ruun lisäksi Onnin ja Tintin. Sunnuntaina kävin nostamassa esteitä, kun Tintti ja Pentti ja Vertti pääsivät nostelemaan jalkojaan esteiden yli. Sen jälkeen autoin vielä laittamaan Onnia ja Kaapoa kuntoon, sekä pois. Ja hodin taas Onnin, niin kuin joka sunnuntai.
vielä toinen ihana Onni ja Ruusu, (c) Pinja
Huomenna Bella tulee ottamaan vähän kuvia kun meen Wonderin kunnolla, sekä samalla pitämään vähän tuntia, joten ajattelin että voisin vähän laitella tänne kuvia ja juttua huomisesta, jos vaan ehdin ja jaksan. Loppuun laitan vielä joitain kuvia tältä päivältä.

ihana poni (c) Pinja
perhepotretti, (c) Pinja
kaksi rakasta, (c) PinjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti