torstai 10. maaliskuuta 2016

Talliviikonloppu

Taisin tossa jo viimepostauksessa lupailla että yritän saada viikonlopusta postausta aikaan, joten nyt sen sitten kirjoittelen....
  Eli siis lauantaina menin tallille vähän ennen kymmentä. Auttelin siinä paria tallikaveria, jonka jälkeen avustin kymmenestä yhteentoista alkeiskurssilla.
Nää kuvat on taas vanhoja...
 Alkeiskurssin jälkeen hoitelin Tajun ja Lennonin huolella, hoidan yleensä molemmat pariinkertaan tällee karvanlähtöaikaan.. siis harjaan kaks "kierrosta, eli harjasin kumisualla ja sen jälkeen jollain pölätillä yms. ja sama uudestaan

Tajunen..,
. Pesiin molempien varusteet, mä pesen tosi usein molempien varusteet, suojat s-vyöt ja harjasin suojat

Nyt on hiano rivi..

Siinä sitten vielä auttelin vähän muita, otin parilta ponilta varusteet pois, autoin paria alkeiskurssilaista (eri alkeiskurssi kun se aamulla ollut) ja lähdin kotiin.

  Sitten sunnuntaihin, menin tallille joskus puol kymmenen aikaan ja kyllä huomas että oli kisapäivä, en meinaa ollu ainoo tallilla, kerhohuone oli ihan täynnä ihmisiä. No mä siitä pakenin hevostalliin hoitamaan kaikki kolme hevosta, ja sen lisäksi siistin vielä Tajun varusteet, sillä se oli menossa kisamaan, samoin kuin Ruukin.

Ruu ennen kisoja..
Jätin hepat omiin oloihinsa hetkeksi ja kävin ponitallin puolella auttelemassa, nostan hattua kyllä kaikille jotka oli tehny niitä lettejä niille hepoille. Kävin maneesin puolella kattomassa ristikkoluokan alkua jonka jälkeen menin varustamaan Tajun ja lähin sitä kävelyttämään kentälle, ehin sitä aika pitkään talutella jonka jälkeen se lähti radalle.
...Tajun fiilikset ennen kisoja

 Siinä melkeen heti aloin talutella Wonderia, jota taluttelinkin aika pitkään. Kävin kattomassa Seelan ja Wonderin suoritukset, niitten välilläkin ehdin taluttelemaan... Sitten autoin Seelaa hoitamaan Wonderin, jonka jälkeen kävin vielä hevostallissa moikkaamassa heppoja ja siinä sitten n.16 aikaan lähin kotiin. Aivan mahtava päivä kiitos kaikille!
Mukavaa heppakevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti