maanantai 14. maaliskuuta 2016

Turisteina Helsingissä!

Kuten otsikosta vitte jo päätellä oltiin eilen partion kanssa Helsingissä. Matkassa mukana oli aivan mahtava sää ja aivan super porukka, Minja, Elina, Ella, Meri, Ira ja Viivi sekä johtajiston puolelta Tytti, Masi ja Tara. Lähes kaikki postauksen kuvat ovat kavereitten kameroista enkä jokaiseen nyt merkitse kenen, mutta kiitos kaikille kuvista.
  Aamulla menimme kamppiin kymmeneksi josta lähdimme kävelemään ympäri Helsinkiä, mentiin ensin esplanadille, ja matkalla alkoi jo kuvaaminen!

Matkalla esplanadille!
Ja taas kuvailemassa...

Pahoittelemme piilomainontaa...
 Kun oltiin päästy Esplanadilta kuvailemasta mentiin kauppatorin rantaan kuvailemaan lisää..

Tää on nyt valitettavasti sininen kuva..
Ja näit otetiin kaikista vähän kaikkien kanssa..
olette söpöjä <3

Lintunen..


Sit ku kuvailu saatiin päätökseen rannassa suunnistimme lähes yksimielisesti (Elina olis halunnu mennä ortodoksien kirkolle...) Jossa yllätysyllätys me kuvaltiin...

Yhteiskuvia...

...ja kaverikuvia...

...joka sunnista...

...bileet pystyyn... 
näit kuvas joku ulkomaalainen turisti...

Kun oltiin saatu otettua kuvia lähes tarpeeksi lähettiin kohti ratikkapysäkkiä, ratikalla me mentiin sitten töölöön.. 

ratikkaa odotelessa me.. kuvailtiin
Töölöstä me sitten löydettiin napakelkka... anteeks kaikki jotka ei päässy siihen meijän takia..


tämä ei ole turvallista...

Kun oltiin saatu kaikkien päät sekaisin lähettiin taivaltamaan kohti sibeliusmonumenttia...

Pahoittelen nää kuvat on sc:stä...
Sibeliusmonumentiltä lähdimme keskustaan jossa kävimme syömässä.

syötiin muutaki mut siitä ei saanu edustavaa kuvaa..

Kun oltiin saatu syötyä alettiin tehä sellasta tehtävää, snäppirallia, meil oli lista jossa oli erilaisia asioita joita meijän piti tehä helsingissä.
tälläsiä tehtäviä meillä tällä kertaa..
Eli lähettiin noita tekemään, oltiin valmiiks siis jo valmiiks rautatieasemalla, joten etittiin siletä ihminen jota Meri kätteli ja samalla pyydettiin siltä samalla allekirjoitus. Sen jälkeen lähettiin pihalle ja kohti Kamppia sillä Elinan piti jo lähteä, matkalla kamppiin kysyttiin muutamilta ihmisiltä mikä on parasta helsingissä, helsingissä oli lempikauppoja, myös hyvistä kulkuyhteyksistä tykättiin, starbucks oli Rekon mielestä paras... Ehittiin vielä napata selfie mannerheimin kanssa ennen Elinan lähtöä.

selfie w/Mannerheim
Kun oltiin saatu Elina turvallisesti odottamaan bussia, me lähettiin kohti Kalliota. Nyt kaikki huomio, jos ootte menossa kallioon metrolla älkää uskoko lähintä vastaan tulevaa mummoa ja menkö ensin metrolla ruoholahteen ja vasta siellä huomatko sitä ja vaihtako metroa, vaan menkää suoraan oikeaan metroon. No kun oltiin päästy oikeeseen paikaan metrolla lähettiin kohti Kallion kirkkoa. Kallion kirkossa käytiin sitten ottaa selfie ja lähettiin kohti metropysäkkiä.
tää oon nyt tälee hassusti...
Matkalla metroa tehtiin keskustelu stadin slangilla, joka meni näin, -Brekkari aleksil, -joo, mennään sporal. Mielikuvitus oli suurta... Siitä sitten mentiin kamppiin ja lähettiin kotiin. Kiitos kaikille aivan mahtavasta päivästä.
vauhdikasta viikkoa kaikille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti