torstai 2. kesäkuuta 2016

Kisahoitajana Laaksolla

Tässä postauksessa mä siis kerron mun viikonlopusta kisahoitajana Helsinki Pony Eventissä, olin siis hoitamassa Wonderia. Kuvia ei nyt ole hirveesti sillä en voi koko ajan kuvata vaan välillä pitää tehä myös hommia:)
  Mun lauantai alkoi siis vähän ennen kymmentä tallilta, oltiin Seelan kanssa eilen jo pesty poni (se olikin aika kiintosa operaatio) ja kaikki varusteet joten aamulla ei enää tarvinnut kun harjata poni ja pakata loput varusteet ja sitten poni vaan autoon ja matkaan kohti Laakson ratsastusstadionia.


Sit vaan menoks!
Laaksolla oltiin niin ajoissa että jätettiin poni hetkeks traikkuun ja lähettiin kattoo kisoja.

Siellä osa jo hyppää :)
Parin suorituksen jälkeen lähettiin ponin luo, otettiin poni pois traikusta ja laitettiin kaikki varusteet ponille, sit mä lähin kävelyttää ponia siks aikaa kun Seela käveli radan. Sitten ratsukko alko verkata ja mä olin vaan kentän reunassa kattelemassa.

Siellä ne menee
Verkasta suoraan radalle, pienien tsemppien kautta, huomas taas kyllä hoitajan ja valmentajan vinkkien eron, valmentaja anto Seelalle kaikkia ratsastuksellissiä vinkkejä ja mun sanat oli suunnilleen: "pidä hauskaa". Näitten vinkkien jälkeen ratsukko lähti radalle ja mä jäin kentän laidalle jännittämään, turhaan, ratsukolla meni ihan super, pientä korjattavaa mutta tosi hieno suoritus silti :). Sitten aloin kävelyttää ponia ja samalla seuraamaan tuloksia kiivaasti equipesta (se on muuten hoitajan parhaita apuvälineitä).

Se pelätty sadekkin alkoi vasta kun nää oli jo hypänny
Siinä käveltiin luokan loppuun asti sillä poni ja Seela sijoittui hienosti kuudennneksi <3, sitten vielä hetki kävelyä, varusteet pois ja kotia kohti. 
  Mutta ei ne hommat siihen loppunu, ainakaan mulla, sillä pesin kaikki varusteet valmiiksi huomiseksi koska aamu tulisi olemaan aikanen, ja laitpin iltaruuat valmiiksi koska poni sai vähän lisäravinteita kisojen takia.

Nyt on taas siistit

Must nää näyttää aina yhtä pahalta mut hepat tykkää
Sitten kotiin välillä nukkumaan ja keräämään voimia huomista varten :)

ps. miettikää kaks kertaa ennen ku rupeette hoitaa...
No sunnuntai alkoi sitten aikasin, oli tallilla loogisesti jo 6.40...

Eihän sitä sunnuntaita muuten voi viettää
Aamulla harjattiin poni ja lähettiin seutsemän jälkeen kohti helsinkiä ja Laakson ratsastusstadionia. Siellä taas käytiin kanslian kautta kattelemaan kenttää ja rataa sillä luokka oli päivän ensimmäinen joten kentän pysty kävelemään heti kun tultiin. Sitten poni ulos ja varusteet päälle ja taluttelemaan, kun Seela kävi kävelemässä radan vielä valmentajan kanssa.

lisää käppäily kuvia
Sitten verkkaan josta suoraan radalle, ja mä taas kentän laidalle jännittämään, radan jälkeen poni taas mulle ja lähettiin käppäilemään. Talutin ponia koko luokan ajan jonka jälkeen poni traikkuun ja katsomon kautta kotiin päin. Kotona autoin vielä Ruun kanssa sen hyppärin ajan. 
 Fiilis kisojen jälkeen on väsynyt mutta samalla onnellinen, seuraavia kisoja odotellessa.

Hyvää kisakautta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti