maanantai 28. elokuuta 2017

Uusi hoitohevonen ja arkeen palailuja

Moi! Kuulumispostauksia on tällä suurin osa postauksista, mutta näihin saan kaikenlaisen tapahtuneen helposti samaan postaukseen, yritän kuitenkin saada tehtyä pari muutankin postausta lähiaikoina.
hienot ellen ja lumi viime lauantaina
Kipsin sai pois 1,5 viikkoa sitten ja sen jälkeen oon aika normaalisti pystynyt talleilemaan. Hevosen selkään ei vielä ole asiaa, mutta ehkä sitä tän kolme viikkoa vielä pystyy oottamaan ja jos jalka on hyvä niin käppääämään voi ehkä mennä parinkin viikon päästä. Talleiluun mulla on energiaa varmaan enemään kun koskaan ja näin jälkeenpäin ajatellen ehkä tollanen pakkoloma oli ihan hyvä, kun tuli vähä kesälomallakin levättyä. Vaikka ei sen ihan noin pitkä olis tarvinnu olla.
hei hei kipsi ei tule ikävä!
Kuten jo otsikosta näkee mulla on nyt "uusi" hoitohevonen. Aloin Ruun lisäksi hoitamaan myös Tinttiä, joka on siis saman omistajan toinen hevonen. Tintin kanssa oon jo aika paljon kaikenlaista tehnyt viime kevään ja alkukesän aikana, mutta nyt se on ns virallisestikkin mun hoitohevonen. Tintin kanssa viimeset pari viikoa on menny ihan kivasti, alkuun ei ihan muistanut mua kunnolla mutta parissa päivässä tajus kuka mä olin ja sen jälkeen onkin aina viheltäessä moikannut.


Kisoihinkin mä jo ehin viime viikonloppuna molempina päivinä. Lauantaina Tintti hyppäs Ypäjällä ja sunnuntaina Kaapo ja Onni Ainossa. Lauantaina Tintti oli pientä kohtausta lukuunottamatta ihan kiva, vaikka en sitä ihan hirveesti tällä kertaa pidellyt. Sunnuntaina Kaapo oli ihanin ja helpoin käsitellä ainakin jos oli vähän rampa. Taluttaessa hitaalle Kaapolle taitaa käydä aina ontuva hoitaja kun ei joutunut kävelemään ihan niin reippaasti mitä yleensä pyydän. Onnin kanssa tein aika vähän mutta sen mitä tein oli ihan okei mulle, mitä nyt olis halunnu hinkata päätä muhun pelhamit päässä. Radat oli kaikilta ihan hyviä ja Tintti nappasi ruusukkeenkin 130-luokasta sunnuntaina.

tb laakson gp-finaaleihin
Ruu on aina ja ikuisesti maailman ihanin Ruu. Sen luokse on aina kiva mennä ja se piristää aina päivää. Vaikka mun ja Ruun päivät ja tekemiset on aina aika samanlaisia niin sen kanssa voisin touhuta aina. Keskiviikkona Ruu pääs ottamaan pari pikku pomppua, pesun jälkeen syömään vihreetä jasen jälkeen vielä kierimään tarhaan. Hoitaessa tarhassa pyörinyttä hevosta siitä näki sen kuinka paljon sen oli ilahtunut hyppäämisestä ja syömisestä. Torstaina käytiin vähän kävelemässä sen kanssa maastossa ja se oli kuin joku koira kun niin seurallinen ja mukava taluttaa.


Ponikerho alkaa ylihuomenna ja pikkusen jo jännitttää, mutta toivotaan että kaikki menee kivasti. Yritän siitäkin saada jotain lähiaikoina tänne kirjoiteltua.

ihanat Ada ja Moksu
Kuvailtua on tullut aika satunnaisesti, yleensä syynä on se että kun tulen koulusta suoraan tallille, en joka päivä jaksa kantaa kameraa mukana. Kuitenkin jokaisen oman ratsastustuntini olen käynyt katsomassa ja kuvaamassa, sen lisäksi viime viikonloppuna kamera tuli mukaan tallille. 

Niin paljon taas ideoita että ehkä saan nyt vihdoin tännekkin päiviteltyä enemmän, mutta ihanaa alkanutta ratsastuskautta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti